به گزارش مشرق به نقل از صداقت، نشريه وال استريت ژورنال چاپ امريکا در شماره روز گذشته خود نوشت: رشدي اخيراً کتابي به نام لوقا براي ميلان، پسرش که سيزده سال دارد، نوشته است که البته مشخص نيست اين پسر، فرزند کداميک از چهار زن وي است.
سلمان رشدي شصت و سه ساله که داراي دو فرزند است که پسر بزرگ وي (ظفر) فرزند زني است که در دوران زندگي هفت ساله خود بدون ازدواج با رشدي از وي باردار شد.
رشدي پيش از اين در سال 1990 ميلادي هم کتابي به نام هارون، براي فرزندش ظفر، که اکنون سي و يک ساله است، نوشته بود.
رشدي در گفت وگو با اين نشريه با اذعان به بدرفتاي پدرش با وي در دوران کودکي، گفت: من تلاش دارم آن رفتار بدي را که پدرم با من داشت، با فرزندان خود نداشته باشم و پدري خوب براي آنان باشم.
وي به نوع بدرفتاري پدرش با خودش اشاره اي نکرده است.
خبرنگار اين نشريه در ادامه پرسيد، شما چگونه مي توانيد براي فرزندان خود در کنار تخت شان هنگام خواب داستان هاي کودکانه بخوانيد، در حالي که شما در شهر نيويورک در آمريکا زندگي مي کنيد، اما دو فرزندتان در لندن زندگي مي کنند؟
رشدي پاسخ داد: البته راه دور است اما من به انگليس سفر مي کنم و فرزندانم نيز به آمريکا مي آيند.
خبرنگار اين نشريه پرسيد، چرا تصميم گرفتيد، کتاب ديگري براي کودکان بنويسيد؟ رشدي جواب داد، من کتاب اولم را براي کودکان که هارون نام دارد در حالي که به علت صدور فتواي آيت الله خميني عليه من، در اختفا به سر مي بردم، نوشتم.
بعدها ميلان به من گفت، چرا کتابي براي ظفر، برادر بزرگترم نوشته اي اما براي من چنين نکردي؟ از همين رو تصميم گرفتم کتاب جديد خود را به نام لوقا، براي ميلان بنويسم.
رشدي در خاتمه با اشاره به فتواي امام خميني افزود: در پي اقدامات جدي مسلمانان براي اجراي فتواي آيت الله خميني، خانم سوزان سونتاگ، رئيس وقت مؤسسه ادبيات پِن، کاري قهرمانانه کرد، بدين نحو که نويسندگان را سازماندهي کرد و همه را مجبور کرد، طوماري را در حمايت از من امضا کنند.
من نيز که اکنون هفت سال است رئيس همين مؤسسه پن هستم، براي تلافي محبت هاي اين مؤسسه که به حمايت از من برخاست از نويسندگان در مناطقي از جهان که نويسنده بودن در آن خطرناک است، مانند جهان اسلام، آفريقا و چين حمايت و به اين کار افتخار مي کنم.
به نظر مي رسد با توجه به تحرکات جديد وي، مسلمانان بتوانند بزودي با حفظ هوشياري، فتواي تاريخي امام راحل را اجرا نمايند.
همچنين با توجه به فتواي حضرت امام(س) مبني بر اعدام ناشران مطلع از محتواي کتاب آيات شيطاني، به نظر مي رسد سوزان سونتاگ که نام وي در اين خبر ذکر شده است نيز مشمول اين فتوا باشد.
متن کامل فتواي تاريخي امام خميني(س) درباره ارتداد و ضرورت قتل رشدي بدين شرح است:
بسمه تعالي
انا لله و انا اليه راجعون
به اطلاع مسلمانان غيور سراسر جهان مي رسانم مؤلف کتاب «آيات شطاني» که عليه اسلام و پيامبر و قرآن، تنظيم شده است، همچنين ناشرين مطلع از محتواي آن، محکوم به اعدام مي باشند. از مسلمانان غيور مي خواهم تا در هر نقطه که آنان را يافتند، سريعاَ آنها را اعدام نمايند تا ديگر کسي جرأت نکند به مقدسات مسلمين توهين نمايد و هر کس که در اين راه کشته شود، شهيد است ان شاء الله. ضمناَ اگر کسي دسترسي به مؤلف کتاب دارد ولي خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفي نمايد تا به جزاي اعمالش برسد. والسلام عليکم و رحمة الله وبرکاته
روح الله الموسوي الخميني
29 بهمن 1367/ 11 رجب 1409
سلمان رشدي، نويسنده مرتد هندي که همواره بين آمريکا و انگليس در رفت و آمد است، بتازگي کتابي براي پسر 13ساله خود نوشته است اما با اين حال، همچنان از فتواي تاريخي امام خميني(س) در هراس به سر مي برد.